Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ping

OneMadas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyłącz: GG, Skype lub inne komunikatory,

Jeśli coś ściągasz na czas gry przerwij to :)

Po prostu wyłącz zbędne rzeczy bo przez nie masz wysoki ping.

b_560_95_1.png

Opublikowano

3,5 sekundy pingu?

Jakie masz połączenie + typ tego połączenia.

Przy zasyfionym kompie :

CTRL+ALT+DELETE -> menedżer zadań -> zakładka "wydajność" -> monitor zasobów -> rozwiń zakładkę sieć -> daj aby procesy generujące większy transfer były na górze poprzez kliknięcie na "Razem".

I po twojej sygnaturce :

2Mb/s = 0,25MB/s - internet w telefonie mam szybszy.

headerlogoc.png

Opublikowano

Pobierz sobie Game Booster wyłącza nie potrzebne procesy i uruchamia dodatkowy pulpit na którym nic nie ma podczas gry

Opublikowano

Pobierz sobie Game Booster wyłącza nie potrzebne procesy i uruchamia dodatkowy pulpit na którym nic nie ma podczas gry

Game booster do pingu BEKA HAHAAHAHHAHAHA wyjdź informatyku

Porozmawiaj z dostawca neta, moze maja jakies problemy czy zmiany, sprawdź czy nikt Ci sie na sieć nie wbija, zmien dostawce neta?

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

2Mb/s = 0,25MB/s - internet w telefonie mam szybszy.

Eee? On nie ma problemów z szybkością internetu. Co do tematu to daj wyniki ze speed testu, wcześniej miałeś taki problem? jak tak to polecam grać na boty lub w ogóle.

Opublikowano

Ok problem rozwiązany, rozmawiałem z dostawcą internetu i powiedział, że jest problem u nich, ponieważ była zmienna pogoda czy coś tam i powiedzieli, że wymienią antenę jak będzie lepsza pogoda.Haha ale z tym bosterem to gościu poszedł hahah ... Dzięki za wszystkie rady :)

WYSTARCZALNY ;P2340228944.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...